Колишню "Міс Росія" запроторили за ґрати

5 травня 2011, 13:23

Колишня "Міс Росія-1998" Анна Малова опинилася у Нью-Йоркській в’язниці.

Манхеттенський суддя Елі Коен скасувала заставу, під яку 39-річна росіянка була випущена на свободу. Натомість жінку відправили до величезної міської в'язниці на Райкерс-Айленді, повідомляє "ВВС".

На рішення судді вплинув останній арешт Малової, яка минулого тижня була затримана в Манхеттені за крадіжку з магазину.

Малова таки опинилася у в'язниці

Також не на користь росіянки і той факт, що вона систематично спізнювалася (іноді на 4 години) на прийоми до лікаря, який обстежував її на предмет проходження тривалого курсу лікування від наркозалежності.


Цей курс, який зазвичай займає від півтора до двох років, був єдиною надією Анни на те, щоб уникнути тюремного терміну за підробку рецептів на нарковмісні препарати "Вікодин" і "Клонопін".

За словами поліції, чисті рецептурні бланки Малова викрадала у двох своїх лікарів-психологів, один з яких був фахівцем з лікування від наркозалежності.

До слова, під час конкурсу у 1998 року на звання "Міс Росія" уродженка Ярославля заявила, що вона за професією терапевт. Проте вона не могла виписувати рецепти у США, оскільки не здала на американську лікарську ліцензію.

Минулорічний арешт Малової за підробку рецептів викликав резонанс, але справа була дріб'язковою і швидко забулася. Про неї згадали у квітні, коли росіянку знову заарештували за ті ж рецепти, які вона продовжила підробляти, незважаючи на порушену проти неї кримінальну справу.

Торішню справу підшили до нинішньої, й Анні загрожувало вже до 7 років в'язниці, а також депортація на батьківщину. Адже Малова так і не спромоглася отримати американське громадянство.

Тепер Малова сидітиме у в’язниці принаймні до закінчення візитів до лікаря, який має прописати їй курс лікування.

Фото "ВВС"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів