Бехкеми та дружина принца Вільяма стали найгарячішими в Британії

11 травня 2011, 12:15

Найгарячіших британців сьогодення вирішило перелічити видання "US Magazine". До Топ-16 "Hot Brits" потрапило подружжя Бекхемів, новоспечена герцогиня Кембріджська, її сестричка Піппа та обидва принци, а також красунчик-вампір Роберт Паттінсон.

27-річну Філіппу Шарлотту Міддлтон у родині кличуть просто Піппа. Нещодавно весь світ побачив її в ролі подружки нареченої на весіллі принца Вільяма, а ще в 2008-му році журнал "Tatler" назвав її "Холостячкою з вищого світу №1".

До слова, кавалера для Піппи вже підшукали користувачі Facebook, зауважує видання. На їхню думку, дівчині був би до пари принц Гаррі, який також є в нинішньому списку. Щоправда, тут стає на заваді білявка Челсі Дейві, з якою юний плейбой досі остаточно не розлучився.

Філіппа Шарлотта Міддлтон або ж просто Піппа

Кетрін Міддлтон та її чоловік принц Вільям також потрапили до Топ-16. Нагадаємо, до найгарячіших жіночок планети юну герцогиню нещодавно зарахував і чоловічий журнал "Maxim".


Коли "нечупара" Роберт Паттінсон вперше приїхав до Лос-Анджелесу, то казав жартома, буцімто вчився й школі разом із принцом Вільямом. Насправді ж він має відношення до геть іншої аристократичної родини. Нагадаємо, торік експерти з генеалогії породичали Роба з трансільванським правителем Владом ІІІ Дракулою.

Кумедно, але в одну компанію з цим "вампіром" потрапила акторка Кейт Бекінсейл, що зіграла відважного борця з кровопивцями у фільмі "Ван Хелсінг".

Кейт Бекінсейл у ТОП-16

"Гарячою штучкою" видання вважає актрису Сієнну Міллер, хоча й підпускає шпильку – мовляв, білявка більше відома завдяки її згаслому романові з Джудом Лоу, ніж своїм ролям у кіно.

Зірки "Поттеріани" Деніел Редкліфф та Емма Уотсон також серед найгарячіших. Нагадаємо, Емма також має звання настильнішої жінки Британії, а Деніела визнали своїм героєм представники секс-меншин.

До списку також увійшли співачка Шеріл Коул, "вагітне" подружжя Бекхемів, актори Алекс Петтіфер та Ендрю Гарфілд, зірка "Початку" Том Харді та актриса Кіра Найтлі.

Фото "Reuters" та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів