Шварцнеггер водив численних коханок до губернаторського офісу?

18 травня 2011, 10:17

Таємнича жінка, що народила акторові та політику Арнольду Шварцнеггеру позашлюбну дитину, могла бути не єдиною коханкою "Термінатора".

За часів губернаторства Арні до його офісу ночами вчащало багато жіночок, стверджують інформатори "TMZ".

При офісі екс-губернатора Каліфорнії було навіть декілька спалень, де, власне, й могли відбуватися нічні рандеву.

За словами джерел, відвідувачки приходили до Шварцнеггера близько першої години ночі. Деякі з них мали при собі якісь загадкові конверти з манільського паперу.


Нагадаємо, днями 63-річний Шварцнеггер виступив із сенсаційною заявою, що 10 років тому він мав інтимний зв‘язок із жінкою з обслуговуючого персоналу, від якої має дитину.

"Це болісні часи, що крають серце", - сказала дружина зірки Марія Шрайвер, з якою вони прожили 25 років, а нині розлучаються.

"Як матір я дбаю про своїх дітей. Я прошу про співчуття, повагу та приватність, бо я та мої діти намагаємося оговтатися та відбудувати наші життя. Надалі я не даватиму коментарів", - додала вона, пише "US Magazine".

Утім, кажуть, незабаром Шрайвер таки заговорить на весь світ – і зробить це в фінальному шоу Опри Вінфрі. Запросила туди Марію сама "медіа-королева", зустрівшись із нею минулого тижня, пише "TMZ".

Фото Reuters з сайту Stuff

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів