Син Шварцнеггера пішов з дому

1 червня 2011, 11:41

Колись щасливе родинне гніздечко Шварцнеггерів спорожніло – 17-річний син Арнольда та Марії Шрайвер Патрік переїхав до окремої квартири.

Горезвісний маєток на 1300 квадратних метрів, де його батько зробив дитину хатній робітниці Патті Баена, юнак змінив на орендоване житло.

Нова квартира Патріка знаходиться неподалік від його школи. Помешкання син кінозірки ділитиме з товаришами, пише "Hollyscoop".

Ще раніше перебралася до готелю Марія. Сам Арні, якому американська преса встигла приліпити прізвисько "Спермінатор", засів на родинній "дачі" у Сан Веллі, що у штаті Айдахо.


На запитання папарацці про батька Патрік, який у соцмережі змінив прізвище на материнське, стисло відказав: "Я люблю його".

Патрік переїхав подалі від горе-татуся

Між тим, "розлучниця" зіркового подружжя Патті Баена перебуває в шоці – від того, що її "продає" власна родина.

Щойно розгорівся скандал навколо адюльтеру екс-губернатора Каліфорнії, родичі Баена заходилися торгувати сімейними фото та пікантними оповідками, пише "TMZ".

Зокрема про жінчину зраду виданню "Entertainment Tonight" розповів колишній чоловік хатньої робітниці – Рохеліо Баена. Із ним Патті розлучилася незабаром після народження сина від зіркового роботодавця.

Рохеліо повідомив, що Патті переконувала його, буцімто дитина від нього, пише "The Hollywood Gossip".

Натомість адвокати жінки стверджують, що чоловік усе знав від самого початку, та погрожують виданню судом.

Фото losangeles.cbslocal.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів