В Одесі чекають Джона Малковича та Марину Владі

1 червня 2011, 13:19

Влітку цього року до Одеси завітає американьский актор Джон Малкович та остання дружина Володимира Висоцького Марина Владі. Обидві зірки приїдуть до України в рамках Одеського кінофестивалю.

Нагадаємо, вже вдруге поспіль власним кіномарафоном тішить себе дружина віце-прем'єра Сергія Тігіпка Вікторія.

В ефірі "Світського життя" білявка похвалилася, що цього року вмовила приїхати до Одеси Джона Малковича та Марину Владі.

Так, якщо вірити сайту кінофестивалю, Малкович стане почесним гостем та дасть майстер-клас для слухачів Літньої кіношколи.


Цікаво, чи Малкович доїде до Одеси?

Ще однією спецгостею стане удова легендарного Володимира Висоцького.

"Марина Владі підтвердила, що вона в нас буде. Вона в нас буде на відкритті тизера фільму "Висоцький. Дякую, що живий", - розповіла Вікторія.

Тігіпко також обіцяє привезти на фестиваль російську актрису Окасану Акіншину, яка виконала роль Марини Владі у фільмі про Висоцького.

На запитання телеведучої Катерини Осадчої: "Скільки ж коштуватиме приїзд Джона Малковича Одеському фестивалю і вам особисто?", дружина Тігіпка відповіла:

"Знаєте, він нічого нам не коштуватиме. В цьому й сенс проведення фестивалю, щоб зірки приїздили просто так з фільмом і з якоюсь своєю активністю".

Марину Владі також чекають на фестивалі

"Звісно, райдер є. Немає гонорару. Ми не працюємо на гонорарній (основі). Це наші такі правила", - спробувала запевнити Вікторія.

Щоправда, Тігіпко пожалілася, що виконання райдерів акторів влітає їй та фестивалю у копієчку. Зокрема, мова йде про готелі для зірок.

"Це дуже дорого коштує", - резюмувала вона.

Нагадаємо, цього року Одеський кінофестиваль стартує 15-го липня.

До слова, минулого року Тігіпко обіцяла приїзд Сильвестра Сталлоне та Ванесси Параді. Однак зірки так і не доїхали до Одеси.

Фото "АР" з сайту "The Guardian" та "Эха Москвы"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів