"Коханка" Берлусконі попросилася в музи до Вуді Аллена

1 червня 2011, 14:33

Марокканська танцівниця Каріма аль-Маруге на прізвисько Рубі, відома за секс-справою прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі, написала листа кінорежисерові Вуді Аллену.

Текст послання опублікувало італійське видання "Oggi", пише "Лента.ру".

За словами Рубі, вона зважилася написати Аллену, коли дізналася, що він говорив про неї під час нещодавнього 64-го Каннського кінофестивалю.

Зокрема, режисер у розмові з журналістами відгукувався про Рубі як про симпатичну дівчину.


"Я ніколи не зустрічався з нею, але вона здається мені привабливою. Можливо, вона змогла б грати в кіно", - заявив Аллен.

Цитата режисера незабаром з'явилася в багатьох італійських газетах, після чого, за словами Рубі, вона і вирішила звернутися до Аллена.

"Дорогий маестро! Я дізналася про те, що ви зацікавилися моєю персоною, з місцевої преси. Я дуже пишаюся такою увагою і сподіваюся не розчарувати вас", - почала свого листа танцівниця.

Рубі закортіло стати актрисою

Далі Рубі повідомила Аллену про те, що хоче зустрітися з ним якомога швидше і за чаєм обговорити спільні творчі плани.

При цьому вона зазначила, що її репутацію зараз не можна назвати ідеальною, але висловила сподівання на допомогу режисера, який міг би зробити з неї шановану артистку.

Рубі запевнила, що вважає себе недурною дівчиною, яка цікавиться літературою і філософією .

Як доказ своєї начитаності танцівниця навела той факт, що нещодавно вона ознайомилася з трактатом данського філософа Серена Обю К'єркегора.

Наприкінці свого послання Рубі розповіла Аллену про свою мрію:

"У мене є мрія - стати вашою новою музою, новою Міа Ферроу, новою Дайан Кітон. З вашою допомогою я хотіла б стати Пурпуровою трояндою Каїра, яка могла б в'їхати у своє майбутнє на білому коні".

Наразі невідомо, як Вуді Аллен відреагував на листа від Рубі.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів