Колишній Вітні Х'юстон напився та ледве всівся у літак?

3 червня 2011, 17:29

Американський музикант Боббі Браун нещодавно здійснив переліт із острову Аруба до Майямі, однак цю подорож він навряд чи пам'ятатиме.

Подейкують, екс-чоловік співачки Вітні Х'юстон був п'яний як чіп, і співробітники аеропорту навіть не хотіли пускати його в літак, пише "Radar Online".

Разом із Брауном були його нова дружина Алісія Етерідж та маленький синок Кассіус.

"У терміналі стало очевидним, що він (Боббі) багацько випив. Його хитало, а його рідні намагалися втримати його, аби він таки потрапив на рейс", - розповів очевидець.


Охорона аеропорту деякий час протримала нетверезого пасажира коло входу до трапу, проте нарешті дозволила Боббі піднятися в літак.

"Від нього тхнуло алкоголем, а його дружині довелося допомагати йому опустити спинку сидіння… Він відключився на всі три години, які тривав політ!" - засвідчив інформатор.

Екс-чоловік Вітні Х'юстон "відзначився" в літаку

Відомо, що 52-річний Боббі не так давно голосно заявляв, що не вживає наркотиків уже 6 років. Однак не схоже, аби те саме він міг сказати і про алкоголь, зауважує видання.

До слова, щодо відомої колишньої Брауна – Вітні Х'юстон – у пресі гуляють значно гірші чутки. Подейкують, що лікарі виявили у 47-річної артистки дуже небезпечну хворобу - легеневу емфізему, пише "E Online".

Страшну звістку в четвер повідомило видання "National Enquirer", зазначивши, що лікарі категорично заборонили Вітні палити. В іншому разі недуга її вб'є.

На щастя, все це виявилося не більш ніж пліткою, "цілковито неправдивою", як запевнила речниця зірки.

Нагадаємо, торік Х'юстон уже змушувала фанів похвилюватися за своє здоров'я. Співачка занедужала та змушена була скасувати кілька своїх виступів.

Як відомо, на початку травня артистка розпочала амбулаторну програму лікування від наркотичної та алкогольної залежності.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів