Lady Gaga хоче співати для глухих

7 червня 2011, 14:34

Епатажна співачка Lady Gaga хоче, аби її почули глухі прихильники та запевняє, що в неї традиційні погляди на життя. Та попри ці заяви про нормальність, артиста продовжує епатувати та демонструвати публіці свої соски.

Lady Gaga вирішила вивчити мову жестів після того, як побачила у ролику на YouTube, як її глухі шанувальники співали разом із нею пісні, пише "Contact Music" із посиланням на "The Sun".

"Gaga вже виступала на підтримку геїв, за права людини і висловлювала свою політичну позицію щодо імміграції. Тепер вона хоче переконатися, що глухі шанувальники також відчувають її підтримку", - розповіло джерело.

Тож щойно співачка вивчить мову глухих, вона використовуватиме її у своїх турне та додасть у відео.

Gaga полюбляє дивне вбрання

До слова, Lady Gaga, яка вже неодноразово епатувала публіку своїм вбранням, запевняє що вона людина "зовсім традиційних поглядів".

"Я дійсно цілком традиційна, справді. Всупереч тому, що деякі люди можуть подумати про мене. Я цілком традиційна у родинному сенсі", - зауважила артистка.

Щоправда, своїми діями Gaga доводить зовсім протилежне. Так, на щорічній модній Раді дизайнерів у Нью-Йорку співачка знову осоромилася через вбрання, пише "The Daily Mail".

Зірка прибула на захід у бірюзовій перуці та чорній сукні з боді та корсетом. Та у якийсь момент прямо на сцені з Lady Gaga впав корсет, оголивши груди. Однак це не збентежило співачку, яка продовжила говорити свою промову, ніби нічого не сталося.

Це те, що залилшилося від сукні співачки після того, як з неї впав корсет

Згодом того ж дня 25-річна артистка витанцьовувавала у клубі в тому ж такі прозорому боді. Щоправда, Lady Gaga завбачливо заліпила свої соски чорними кружечками. Однак корсет так і не вдягла.

Фото "Reuters"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали