Коханка Шварцнеггера стояла на колінах перед Шрайвер

14 червня 2011, 14:41

Дружина актора Арнольда Шварцнеггера дізналася про чоловікову позашлюбну дитину не від нього, а безпосередньо від його коханки.

Марія Шрайвер влаштувала допит хатній робітниці Патті Баена, коли схожість її 13-річного сина Джозефа з "Термінатором" стала очевидною.

Про це Баена розповіла журналу "Hello!", повідомляє "Contact Music".

"Минулого літа я привела Джозефа до будинку (Шварцнеггерів). Доти він не надто часто там бував. Після того люди в будинку почали шепотітися про те, які вони схожі", - пригадує Патті.


"Марія питала, чи є мені що їй розповісти, а я відказувала, що ні. Нарешті вона поставила питання руба. Вона напряму запитала мене, чи Джозеф – син Арнольда, і я просто зірвалася. Я впала на коліна і плакала, і казала, так, він його син, мені так шкода", - розповідає Баена.

Коханка "Термінатора" сама "здала" його дружині

Зі слів хатньої робітниці, її шокувала реакція Марії. Зраджена жінка не лютувала, а навпаки, втішала чоловікову коханку.

"Вона була така сильна. Вона плакала разом зі мною та сказала мені підвестися з колін. Ми обнялися, і я сказала їй, що це не Арнольдова провина, а нас обох", - каже Баена.

"Він хороший чоловік, і я знаю, що він також страждає. Він кохає Марію. Я сподіваюся, з часом вони впораються з цим", - додає вона.

Нагадаємо, на початку травня ЗМІ облетіла новина про те, що Арнольд Шварцнеггер та Марія Шрайвер після 25 років шлюбу вирішили розлучитися. Причиною для розлучення буцімто стала чергова подружня зрада актора та екс-губернатора Каліфорнії, а також поява у житті пари його позашлюбного сина.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів