Шварцнеггер повірив у позашлюбного сина без тесту ДНК

2 червня 2011, 14:12

Актор Арнольд Шварцнеггер не робив ДНК-тест, щоб з'ясувати, чи дійсно він є батьком 13-річного Джозефа.

Виявляється, "Термінатор" повірив на слова, що його хатня робітниця Мілдред Патрісія Баена народила сина саме від нього, пише "Contact Music" з посиланням на "TMZ".

Подейкують, Арні навіть не ставив під сумнів своє батьківство, оскільки знав, що на момент зачаття чоловіка Мілдред просто не було в країні.

До слова, поки Шварцнеггер намагається зберегти свій 25-річний шлюб, родичі його позашлюбного сина роздають інтерв'ю.


Так, першим заговорив 29-річний племінник коханки Анрі Джордж Піна.

За його словами, позашлюбний син знаменитості був в захваті від фільму "Термінатор", не знаючи, що на екрані його батько.

"Джозеф ідеалізував Арнольда. Ми всі його ідеалізували. Він був такий кльовий. Джо постійно дивився «Термінатор-2», він любив цей фільм", - розповів Джордж в інтерв'ю "The Daily Mail".

Позашлюбний син Арні був його фанатом

"Сім'я Арнольда завжди була для нас другою сім'єю. Він був нам як дядько, він з усіма поводився класно, він завжди любив Джозефа, але я не помічав якоїсь особливої уваги до нього", - додав він.

За словами племінника Мілдред Патрісія Баен, йото тітка і мати завжди їздили разом з екс-губернатором Каліфорнії на відпочинок.

"І вони брали з собою Джо, тому що він подружився з дітьми Арнольда. Вони навіть їздили зі Шварценеггером за кордон на прем'єри фільмів, часто як просто працівники, але іноді як гості. Він запрошував нас на всі прем'єри, на Різдво надсилав подарунки", - згадує Джордж.

Хлопець також зізнався, що його родичі тепер почувають себе обдуреними:

"Я відчував, що від мене щось приховують. Я дурень, якщо думав, що колишній чоловік Мілдред - батько дитини. Ми навіть жартували над Джозефом, кажучи, що Арнольд - його батько, але при цьому не підозрювали, що це правда. Коли ми сказали це при Мілдред, вона почервоніла і сказала, що ми смішні".

Джордж не знає, чи був у його тітки роман з актором або у них просто був секс на одну ніч. Проте він сумнівається, що вони всього один раз переспали. Також, він підтвердив, що Мілдред була одружена мінімум три рази і що вона робила пластику грудей, яку Шварценеггер нібито не оплачував.

Джордж пояснив, яким чином Мілдред потрапила в будинок актора, і чому він так подружився з їхньою сім'єю.

Виявляється, бабуся Мілдред Евелін, якій зараз 76, першою стала працювати в зірковому будинку.

Потім Евелін призвела до Шварца працювати дочок - Мілдред і її сестру Міріам.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів