Кабмін підкинув Міці Ньютон кілька тисяч

16 червня 2011, 10:32

Кабінет міністрів вирішив фінансово підтримати співачку Міку Ньютон. Представниці України на пісенному конкурсі "Євробачення-2011" присуджено урядову премію у розмірі 3400 гривень.

Питання про премію Кабміну "за особливі досягнення молоді у розбудові України" було розглянуто на засіданні уряду у середу, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

За словами міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, кандидатури на премію розглядає спеціальна комісія. Розмір кожної становить 3400 гривень.

Всього присуджується 60 таких премій. Усі кандидатури визначалися таємним голосуванням, і переможцями стали ті, хто набрав найбільшу кількість голосів.


"Під скромним прізвищем Оксана Грицай, студентка університету культури і мистецтв, знаходиться співачка Міка Ньютон, яка посіла четверте місце на "Євробаченні", - сказав Табачник.

За словами міністра, всього премія присуджується у шести номінаціях - виробничі, наукові, творчі, спортивні досягнення, особисту мужність і внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху.

Нагадаємо, у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2011" у Дюссельдорфі Міка Ньютон з піснею "Angel" посіла 4-те місце.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів