Мела Гібсона знову тягнуть до суду

16 червня 2011, 14:43

Скандальному акторові Мелу Гібсону просто не дають забути дорогу до зали суду. Не встигли вщухнути його юридичні баталії з екс-коханкою, як проти зірки знову подають позов.

Претензії до Гібсона має такий собі Надір Шеріф, який "прогорів" на інвестиції, яку йому буцімто порадив актор.

Про це повідомляє "TMZ".

Як стверджує позивач, вони з Гібсоном познайомилися на званому обіді в 2007-му році. Під час розмови актор розповів Шеріфу про малазійську компанію "Green Rubber", що розробила революційну технологію з переробки автомобільних шин.


Мел заходився нав'язливо агітувати співрозмовника, аби той вклав у в цю справу 200 тисяч доларів – усі заощадження, які Шеріф мав на той момент. Чоловік вагався, проте представник компанії, який також був на обіді, запевнив його, що придбані акції він зможе продати назад у будь-який момент.

Зі свого боку Гібсон переконав Шеріфа, що, в разі фінансової скрути компанії, він сам, також будучи інвестором, викупить його акції за повну ціну.

Тепер, як говорить позивач, йому конче знадобилося повернути назад ті свої 200 тисяч. Утім придбати в нього акції, як було обіцяно, не погодилися ані Гібсон, ані малазійська компанія.

Свої гроші разом із відсотками Шеріф має надію таки відсудити в кінозірки. Речник Гібсона не дав жодних коментарів із цього приводу.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів