Ріанну призначили послом

16 червня 2011, 17:15

23-річна співачка Ріанна стала послом туризму від свого рідного острову Барбадос.

Відтепер, принаймні, в наступні три роки, артистка офіційно "рекламуватиме" свою батьківщину та приваблюватиме іноземних гостей, пише "Contact Music".

"Барбадос – це неповторне місце, одна з причин цього – це дух та національна гордість нашого народу. Я хочу, аби кожен гість цього красивого острову відчув, те, що відрізняє це місце від решти, це дух і тепло моїх рідних барбадосців", - оголосила Ріанна.

Як повідомило Барбадосське управління туризму, наступні три роки "музична сенсація та соціальний феномен" Ріанна стає їхнім "ексклюзивним рекламним партнером".


Про те, наскільки серйозно новопризначена посол поставилася до своїх обов'язків, свідчить її рішення перекроїти свої гастрольні плани. На початку серпня вона пообіцяла приїхати до рідного міста Бріджтауна зі своїм туром "Loud".

Співачка також носить почесне звання посла Барбадосу з питань культури та молоді, пише англомовна Вікіпедія.

Нагадаємо, про те, як ще мала Ріанна торгувала на вулицях Барбадоса шаликами та капелюхами, ЗМІ розповів її тато, звісно, не безкоштовно. Окрім того, чолов'яга попродавав таблоїдам доччині дитячі фото, цим вчинком підірвавши свої з нею стосунки.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів