Бойфренд Періс Хілтон навчив її, як треба їсти

20 червня 2011, 13:04

Світська левиця Періс Хілтон розповіла, як свого часу худла на фастфуді та енергетиках, і чому тепер її кличуть жирною. Принципів здорового харчування 30-річну білявку навчив її теперішній бойфренд, Сай Вейтс.

Про це повідомляє "People".

"Я побувала чи не на кожній приголомшливій вечірці в світі", - пригадує Періс веселі часи, коли їй було років 20.

"Я гуляла з подружками й танцювала, вживаючи багато кави та "Red Bull". Перебуваючи в русі, я могла лише перехоплювати фастфуду чи пропускати прийоми їжі, бо була зайнята", - каже вона.


Помітивши "ненормальну" доччину худорлявість, на сполох забила її "пластикова мамця", Кеті Хілтон. Періс марно заспокоювала її тим, що, мовляв, в Голлівуді всі худі

Їсти як слід та обирати здорові продукти зміг переконати тусовщицю лише її нинішній кавалер – Сай Вейтс.

"Він усе мені пояснив. Тепер, коли ми вдома, я їм лише органічні продукти. Він змушує мене дивитися документальні фільми про їжу, як то "Нація фастфуду" та розповідає мені, які речі корисні для твого організму, бо він на цьому дуже поведений", - розповідає Періс.

Щойно вага Хілтон "доповзла" до 57 кілограмів, і це зауважили папарацці, зірці одразу з приписали вагітність.

"Навіть якщо я набираю кілька зайвих фунтів, люди кажуть "О, вона жирна", - пожалілася Періс.

"Я справді задоволена своєю вагою. Я відчуваю, що вона здорова та нормальна… Я просто роблю розумний вибір", - запевнила вона.

Як відомо, мамі Періс її нинішній друг дуже подобається – чи не тому, що йому вдалося відгодувати її бешкетницю-доню.

Цікаво лише, як засади здорового харчування, яких дотримується Вейтс, можуть сполучатися з вживанням наркотиків. Нагадаємо, чолов'язі світить тюремне ув'язнення за зберігання марихуани та керування автомобілем під дією наркотичних речовин.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів