Нагорний: Якби я сфальсифікував голосування, Міка Ньютон би перемогла

21 червня 2011, 17:29

Продюсер Міки Ньютон радіє з того, що його звинуватили у махінаціях з голосуванням за його підопічну на Євробаченні-2011.

Мовляв, новий скандал навколо голосування на конкурсі піде лише на користь йому і Міці.

Розслідування журналістів, які стверджують, що за українку відправляли тисячі смсок "спеціально навчені люди" Нагорний називає непрофесійним.

На його думку, за такою інформацією стоять "доброзичливці" і "патріоти", які "нині вже готові замовляти сюжети за гроші".


"Ви знаєте, я можу тільки подякувати опонентам, які платять свої гроші за наш піар. Адже вони такими сюжетами приносять користь нам, а не собі. Це про Міку Ньютон будуть говорити, це її повернення з гідним результатом обговорюють, це Євробачення 2011 знову на слуху", - заявив Нагорний, повідомляє прес-служба Міки Ньютон.

Він додав, що не ставиться серйозно до подібних матеріалів.

"Чому? Якщо це "розслідування" (як заявляє канал) або хоча б аналітика, то повинні бути дві сторони. Мають бути перевірені факти, точні цифри. Зателефонуйте мені, запитаєте: скільки коштує участь Симонової, скільки коштує костюм, скільки коштує пісня, скільки коштує піротехніка і безліч інших нюансів, про які в сюжеті навіть не згадали. А тут просто "прикинули на око", - обурився продюсер.

"І ще одне: якби дійсно можна було здійснити ту "схему" з відрядженням українців та смс, повірте, ми б перемогли! А ось витрачатися на їхні перельоти і проживання ми б не стали - в Європі, упевнений, знайшлися б охочі заробити", - додав він.

У свою чергу Міка Ньютон роботу журналістів коментувати відмовилася.

"Я коментувати сюжет не буду, не бачила цього відео, але мені пишуть люди, які були зі мною на Євробаченні, які працювали багато місяців - моя команда. Їм прикро, що нас знову хочуть втягнути в якийсь надуманий скандал", - заявила вона.

"Як зазвичай у нас - чим вище ти піднімаєшся, тим болючіше б'ють по ногах. Так чи інакше, мені зараз найменше хочеться комусь щось доводити. Ми не зганьбили Україна і далі працюємо над тим, щоб у всьому світі представити український шоу-бізнес у вигідному світлі. Тут, в Америці, до мене, як до Міки Ньютон вже є певний інтерес. Від України чекають багато чого, і я спробую виправдати ці очікування", - додала вона.

Нагадаємо, нещодавно на телеканалі ТВі вийшов сюжет-розслідування, у якому стверджувалося, що четвертий результат Міки Ньютон на цьогорічному Євробаченні - надутий.

Журналісти знайшли групу осіб, які, за їхніми словами, були відряджені Нагорним до різних країн Європи зі "спецзавданням" - накупити сім-карток і повідправляти за українку тисячі смсок.

За це їм нібито пообіцяли гонорар у розмірі тисячі євро кожному, проте так і не випдатили.

Фото Mainpeople та прес-служби Міки Ньютон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів