Син Ніколаса Кейджа розлучається, а вагітна невістка пиячить?

8 липня 2011, 13:09

Невістка актора Ніколаса Кейджа Ніккі Вільямс, чий шлюб із його сином Вестоном заледве протримався кілька місяців, зізналася в тому, що напилася, вже знаючи, що вагітна.

22-річна дівчина присягається, що то був єдиний раз, що вона шкодує та лягає до реабілітаційного центру, повідомляє "TMZ".

"Того вечора напередодні арешту я пила. Гадаю, то взяли гору мої гормони. То був єдиний раз, коли я вживала алкоголь, відколи дізналася, що вагітна, та дуже шкодую про своє рішення так учинити", - зізналася Ніккі.

До слова, разом із Ніккі лікуватися до реабілітаційного закладу лягає її чоловік – рокер Вестон Кейдж, який днями оголосив про свій намір розлучитися.


"Ми не підтримуємо звинувачень проти одне одного, ми працюємо над нашими проблемами. Ми дуже кохаємо одне одного", - заявила Вільямс.

Син Кейджа не довго витримав у шлюбі

"Ми з Вестоном розпустили руки стосовно одне одного, але він не бив мене в лице… Може, ми запальні, але не божевільні ", - запевнила вона.

Про те, що він стане татом, і про свій намір покласти край шлюбові з Вільямс, укладеному лише в квітні, Вестон Кейдж написав у своєму Facebook, пише видання.

Іще він запевнив, що не бив Ніккі та пожалівся, що після ресторанної бійки з тренером йому поставили помилковий діагноз - біполярний розлад.

Нагадаємо, в понеділок молоде подружжя побувало ґратами. Обох звинувачують у домашньому насильстві.

Фото "Gala"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів