Поліція затримала "сталкера" Холлі Беррі

12 липня 2011, 14:16

Поліція затримала невідомого чоловіка, що кружляв навколо будинку актриси Холлі Беррі та лякав 44-річну зірку.

Останніми днями Холлі Беррі, якій наразі й так вистачає клопоту з екс-коханцем та їхньою спільною дочкою, жила у страшній напрузі. Однак, здається, тепер усе позаду, пише "TMZ".

Коло свого будинку актриса бачила, ймовірно, одного й того ж чужинця вже кілька разів. Проте поліції, яка навіть на гелікоптері прибувала за викликом нажаханої "жінки-кішки", досі не вдавалося його затримати.

У неділю Холлі Беррі помітила невідомого чоловіка, глянувши у вікно кухні. Той стояв надворі й тримав у руках щось схоже на книгу. За день до того Беррі побачила, як незнайомець перескакує через огорожу.


Холлі Беррі тепер може видихнути спокійно

У понеділок "сталкера" знову потягло до будинку Холлі. Близько 11-ої вечора через камеру спостереження його засікли охоронці. Не зволікаючи, вони викликали поліцейських, які нарешті затримали невідомого.

Як раніше повідомляли джерела видання, поліція припускала, що до кінозірки намагався наблизитися якийсь завзятий фанат. Мовляв, чолов‘яга хотів попросити автограф. Або ж на акторку просто полював відчайдух-папарацці.

Ким насправді виявився незнайомець, та чи саме він лякав Холлі всі ці дні – наразі не повідомляється.

Фото Reuters з сайту bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів