Кеті Холмс розповіла, як дозволяє дочці мерзнути

13 липня 2011, 11:27

Актриса Кеті Холмс розповіла, як чоловік Том Круз піднімав її в небо. Іще матуся однієї з найчастіше фотографованих дівчаток у світі пояснила, чому її мала в холодну погоду ходить без пальто.

Про це зірка говорила в інтерв’ю журналу "InStyle", пише "The Daily Mail".

"Нещодавно ми з Сурі гуляли та посварилися, бо надворі було холодно, а вона не бажала надягати своє пальто. Моя філософія така, що ж, гаразд, бо, пройшовши квартал, ти таки попросиш у мене своє пальто", - пояснює Кеті.

Утім 32-річна актриса зізнається, коли вони з донею потрапляють під об’єктиви фотокамер тоді, коли сама вона вдягнена як слід, а Сурі крокує в сукенці без рукавів – як це було в листопаді 2009-го року в Нью-Йорку – такі фото в ЗМІ змушують Кеті ніяковіти.


"Хоча такі її фото ставлять мене в дещо незручне становище, я сказала: "Сурі, я зроблю вдих (щоб заспокоїтися). Просто надягни його, коли змерзнеш", - згадує вона.

Нагальної потреби якнайшвидше народжувати Сурі братика чи сестричку Холмс наразі не бачить, мовляв, родина в них і так велика. Найголовніше для неї – аби доця отримувала вдосталь уваги й піклування.

Розповідаючи про те, який романтик у неї чоловік, Кеті згадує, як він покатав її на літаку.

"Два роки тому він посадив мене в свій "P-51 Mustang", винищувач часів Другої світової війни. На його борту він написав "Поцілуй мене, Кейт", - розповідає Холмс.

Нагадаємо, 5-річна Сурі Круз є великою модницею та любителькою взуття на підборах. Її колекцію дизайнерського взуття оцінюють у більш ніж 160 тисяч доларів.

Подейкують, окрім прогулянок без верхнього одягу батьки дозволяють дівчинці їздити в машині без автокрісла та смоктати пустушку – адже, за правилами саєнтологів, діти є незалежними особистостями й мають право на власні рішення.

Фото з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів