Ландіка почали топорно відбілювати. ВІДЕО

15 липня 2011, 12:01

Розпочалася топорна піар-кампанія з відбілювання наскрізь промоченої репутації екс-регіонала Романа Ландіка.

Так, на луганському телеканалі "ІРТА" вийшов сюжет, в якому Романа Ландіка роблять ледь не жертвою "трагічного випадку". Саме так у відеосюжеті називають інцидент, коли ще депутатом від Партії регіонів мажор жорстоко побив дівчину у ресторані.

Найцікавіше, що почесним президентом телеканалу, який прямим текстом перетворює Ландіка на білого і пухнастого героя нашого часу, є його батько - регіонал Володимир Ландік.

Регіонал Володимир Ландік намагається відбілити сина-мажора

Як пише у п‘ятницю "Українська правда", із неофіційних джерел газета "Сегодня" дізналася, що Роман Ландік шукає політичного притулку в Росії.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як раніше писав ТаблоID, у ніч 4-го липня Роман Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину у луганському ресторані. Потерпіла Марія Коршунова подала заяву у міліцію. У свою чергу Ландік спершу спростовував факт бійки, а тоді написав зустрічну заяву, де стверджував, що потерпілим є він.

7-го липня щодо Романа Ландіка було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. 9-го числа 37-річний мажор був оголошений у розшук, а наступного дня затриманий у Росії. Компанію у втечі Ландіку склала його молода дружина, 21-річна Ганна Тукіш, яка, за словами її новоспеченого свекра, боїться літати.

12-го липня Романа Ландіка виключили з Партії регіонів, а тоді й з фракції.

Скріншоти з сайту телеканалу

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів