Ляшку пошкодили зад

15 липня 2011, 18:51

Депутат Олег Ляшко потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Інцидент відбувся 15-го липня на вулиці В’ячеслава Чорновола у Рівному, повідомляє УНІАН.

На думку Ляшка, винуватцем ДТП став 20-річний водій іномарки, який їхав позаду, перевищив допустиму швидкість і вдарив джип народного депутата. У той же час його самого протаранила ззаду інша автомашина.

"Очевидно, що обидва водії не дотрималися правил дорожнього руху і безпечної дистанції і вдарили мою машину. Мені прикро з приводу цього інциденту, але я їх пробачаю, бо Бог, як кажуть, кожному воздасть", - зазначив депутат.


При цьому Ляшко вирішив зробити широкий жест і всім же ж повідомив, що не збирається вимагати відшкодування від цих водіїв.

Ляшку доведеться рятувати свій крутий джипок

"Я не збираюся вживати з приводу цього жодних заходів, ні переслідувати, ні вимагати від них відшкодування, адже я бачив ті машини, на яких вони їздять", - сказав бютівець, який днями розважався з винцем і шваброю у центрі Києва.

"Це доволі бідненькі машини, і ті люди, очевидно, не гребуть лопатою грошей. Тому моя депутатська зарплата дозволяє мені відремонтувати свій автомобіль, тим більше, що він застрахований. І я жодної копійки з цих людей не візьму", - заявив депутат.

Як відомо, Ляшко їздить на крутому позашляховику "Range Rover Vogue" з номерами Верховної Ради. Авто депутата тюнінговане і обладнане спецсигналами.

Фото з Facebook Ляшка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів