Дружина Ландіка і його жертва помінялися місцями

18 липня 2011, 02:23

Марія Коршунова, яку побив депутат Луганської міськради Роман Ландік, вирішила не відмовлятися від своїх претензій. Дівчину виписали а от дружину скандального депутатського синка Анну Ландік поклали до лікарні.

Потерпілу від побоїв Ландіка Марію Коршунову вже виписали з медичного закладу, пише "Українська правда" із посиланням на "ТСН".

Адвокат Маші запевнив, що вона не відмовилася від претензій до свого кривдника. Заяву про це його підзахисна писала, але нині, за бажанням потерпілої, її анулювали.

Він також зазначив, що до закінчення слідства Коршунова буде, скоріш за все, знаходитися під охороною.


Також адвокат пообіцяв зустрітися з журналістами приблизно за тиждень. На його думку, за цей час ситуація стане чіткішою.

Тим часом у Луганську госпіталізували дружину Ландіка Анну, яка перебуває на 7 місяці вагітності. Стан її здоров'я погіршився після повернення з Краснодара, де був затриманий Ландік.

Дружина Ландіка опинилася у лікарні

Нагадаємо, у ніч 4-го липня Роман Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину у луганському ресторані.

Потерпіла Марія Коршунова подала заяву у міліцію. У свою чергу Ландік спершу спростовував факт бійки, а тоді написав зустрічну заяву, де стверджував, що потерпілим є він.

7-го липня щодо Романа Ландіка було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

9-го числа мажор був оголошений у розшук, а наступного дня затриманий у Росії. Компанію у втечі Ландіку склала його молода дружина, 21-річна Ганна Тукіш, яка, за словами її новоспеченого свекра, боїться літати.

12-го липня Романа Ландіка виключили з Партії регіонів, а тоді й з фракції.

На часі Ландік залишається у Росії, а його екстрадиція в Україну може зайняти мінімум 40 днів, повідомили у Генпрокуратурі України.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів