"Жертва" Меладзе штурмує прокуратуру

19 липня 2011, 14:33

Фотокореспондент Євгенія Гусєва, яка запевняє, що її побив Валерій Меладзе, не відступає від бажання помститися співакові.

Так, заяву жінки з вимогою порушити кримінальну справу стосовно Меладзе передано поліцейськими в прокуратуру, пише "Маяк".

Адвокат журналістки Олександр Добровінський уточнив, що раніше клієнтці відмовили за двома статтями - "грабіж" і "побої". Зараз у прокуратуру подано заяву за третьою статтею – "перешкоджання професійній діяльності журналіста".

Фотокореспондентка не дає спокою Меладзе

Нагадаємо, на початку липня Євгенія Гусєва, працівниця одного з російських видань, заявила, що стала жертвою темпераменту Меладзе. Мовляв, вона сфотографувала артиста, але той погнався за нею, наніс кілька ударів і відібрав флешку із фото.


У співака є своя версія інциденту. На думку Меладзе, Гусєва поводилася неадекватно і провокувала, а він лише попросив її видалити зроблені фото.

До слова, нещодавно фотокореспондентка заявила, що артист був у стані алкогольного сп'яніння й вимагала судити кривдника за трьома статтями, що передбачає позбавлення волі до 7 років.

Фото kinologovo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів