Мати "жертви" Стросс-Кана теж мала з ним секс

20 липня 2011, 13:35

Мати журналістки Трістан Банон, яка звинуватила Стросс-Кана у спробі зґвалтування, зробила шокуючу заяву: у неї також був секс з екс-главою Міжнародного валютного фонду.

Про це 65-річна Анн Мансурі зізналася на допиті у слідчих, які збирають свідчення у справі екс-глави МВФ, пише "The Daily Telegraph".

Жіночка розповіла, що мала "добровільні, але жорсткі" сексуальні стосунки зі Стросс-Каном 10 років тому. Це сталося у паризькому офісі Організації економічного співробітництва та розвитку, де Стросс-Кан працював в якості старшого радника.

За словами Мансурі, екс-глава МВФ поводився, наче "непристойний грубий солдат" - "хижак, який прагне не догоджати, а взяти", оскільки його "сексуальні потреби включали процес панування".


Мати журналістки Трістан Банон зважилася розповісти про все це, аби спростувати слова тих, хто каже, що Стросс-Кан "завзятий спокусник і бабій, але не здатний на насильство", пише "L'Express".

Справа Стросс-Кана обростає новими подробицями

До слова, коли Мансурі у 2003-му році дізналася від доньки про домагання Стросс-Кана, то вмовила її не звертатися до поліції.

Замість цього жінки поскаржилися його тодішній дружині Бріжжіт Гійметт. В ході сімейного скандалу, який відбувся по тому, Стросс-Кан нібито виправдовувався, що "не знає, що на нього найшло".

"У мене був секс з її матір'ю, але в мене знесло дах, коли я побачив дочку", - говорив політик.

Втім, тепер уже колишня дружина Стросс-Кана заперечує більшість свідчень Мансурі. Так, екс-дружина політика каже, що це вона зв'язувалася з Мансурі і Банон, бажаючи покласти край пліткам про чоловіка.

Крім того, колишня дружина навіть готова судитися з Мансурі, яка раніше публічно заявила, що екс-супутниця політика була в курсі спроби зґвалтування її доньки.

Нагадаємо, скандал навколо Стросс-Кана вибухнув у травні. Фінансист був заарештований за звинуваченням у зґвалтуванні покоївки готелю в Нью-Йорку.

Незабаром після цього Стросс-Кан подав у відставку з поста глави МВФ.

Разом з тим звинувачення з боку ще однієї своєї "жертви" - журналістки Трістан Банон - він заперечує, називаючи їх плодом її фантазії.

Фото "Reuters" з сайту "The Daily Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів