Lady GaGa випередила Барака Обаму та Гаррі Поттера

25 липня 2011, 17:16

Співачка Lady GaGa отримала королівський титул. Її визнали найпопулярнішою зіркою Всесвітньої мережі.

У виконавиці понад 40 мільйонів шанувальників у Facebook і майже 12 мільйонів фоловерів на Twitter. Її відео на YouTube подивилася майже чверть населення Землі, повідомляють Вести.Ру із посиланням на експертів.

Монстр поп-музики обігнала безліч відомих особистостей і брендів: Барака Обаму, Гаррі Поттера і навіть скандальний ресурс WikiLeaks.

Решта місць у першій "п'ятірці" займають юний поп-співак з Канади Джастін Бібер, темношкіра співачка з Барбадосу Ріанна, американський реппер Емінем і запальна співачка Шакіра родом з Колумбії.


Табель про ранги серед політиків очолює президент США Барак Обама, слідом за яким розташувалися Далай-лама, колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер і екс-віце-президент США Альберт Гор.

Lady GaGa стала королевою інтернету

Досить несподівано рейтинг популярності серед акторів очолив Ештон Катчер, відомий ролями в молодіжних серіалах і своїм статусом чоловіка Демі Мур. У Катчера понад 10 мільйонів фанатів у Facebook, 7,1 мільйона шанувальників у Twitter і 4,9 мільйона глядачів в YouTube.

Менш популярні майстер східних єдиноборств Джекі Чан, скандально відомий Чарлі Шин і актриса Демі Мур, додає ТСН.

У кіно пальма першості належить епопеї про юного чарівника Гаррі Поттера, на телебаченні - мультсеріалу "Гріффіни".

У спорті не знає собі рівних футболіст Кріштіану Роналду, серед некомерційних організацій - WikiLeaks, а в середовищі вузів - Гарвардський університет в штаті Массачусетс.

Фото Reuters з сайту bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів