Козир-баби Обами, Рузвельта і Білла Гейтса

26 липня 2011, 18:21

Видання "Time" представило ТОП-10 найвідоміших крутих дружин в історії людства.

Про це пише "Українська правда. ЖИТТЯ".

Нинішня перша леді Сполучених Штатів Мішель Обама нещодавно оголосила: "Я перебуваю в кращій фізичній формі ніж він", маючи на увазі свого чоловіка.

Ця жінка веде здоровий спосіб життя сама та затято бореться з дитячим ожирінням у державних масштабах. Вона публічно бере на кпини президента, порпається на городі коло Білого дому та не соромиться купувати одяг недорогих брендів.


Мішель сама собі Обама

Ще одна бій-баба зі списку "Time" - дружина 32-го президента США Елеанора Рузвельт. Її сила, як кажуть, народилася зі слабкості її чоловіка.

Коли у 1921-му році Франклін Рузвельт захворів на поліомієліт і втратив здатність ходити, перша леді фактично стала чоловіковими очима, здійснюючи замість нього поїздки країною.

Екс-губернатора американського штату Аляска називають "Сексі Сара", "Мама Грізлі", у школі ж її кликали "Сара Баракуда". 47-річна Сара Пейлін не боїться зіпсувати свою ідеальну зачіску, коли ганяє на всюдиході, та не соромиться затьмарювати свого чоловіка Тодда - чемпіона гонок на снігомобілях Iron Dog.

В однойменному шоу "Аляска Сари Пейлін" телеглядачі вже мали змогу побачити, як вправно ця жіночка патрає лосося, рубає дерева та полює на оленів.

"Мама Грізлі" Сара Пейлін

Одна з найпопулярніших американських телеведучих Еллен ДеДженерес вже здобула за це далеко не одну винагороду "Еммі". У 2008-му році вона побралася зі своєю коханою, актрисою Портією де Россі. А остання у 2010-му навіть узяла прізвище ДеДженерес.

Еллен ДеДженерес (ліворуч) з коханою Портією де Россі

Чоловік Мелінди Гейтс мультимільярдер Білл змінив уявлення світу про комп'ютери. Вона ж є співголовою їхнього однойменного фонду, найбільшого приватного фонду в світі.

Мелінда, яка крім комп'ютерної має ще й економічну освіту, брала участь в розробці Microsoft's Publisher, Encarta та Expedia Programs.

У 2005-му видання Time зарахувало її до трійки людей року - разом із Біллом Гейтсом та учасником U2 Боно.

У 2003-му році на похороні Джун Картер Кеш, другої дружини легендарного кантрі-виконавця Джонні Кеша, її падчерка сказала про неї так:

"Якби (вміння) бути дружиною було корпорацією, Джун мала б бути її президентом".

Ще дівчинкою Джун і сама стала зіркою кантрі. До шлюбу з Кешем у 1968-му році вона двічі виходила заміж.

Разом із Джонні Джун здобула "Греммі", допомогла чоловікові здолати наркозалежність та відучила від біганини по жінках. Також вона стала співавтором одного з найбільших хітів Кеша - "Ring of Fire".

Ідеальна кантрі-пара Джун Картер і Джонні Кеш

Нагадаємо, про стосунки і життя Джонні Кеша та Джун Картер було знято фільм "Перетнути межу", де головна жіноча роль дісталася акторці Різ Візерспун.

Екс-дружина скандального американського гольфіста Тайгера Вудса, шведська модель Елін Нордегрен втрималася від того, щоб розповісти таблоїдам брудні подробиці спортсменової подружньої зради. Її мовчання було як слід винагороджено, й вона вирушила власним шляхом.

Детальніше читайте на сайті "Українська правда. ЖИТТЯ".

Фото з new.music.yahoo.com, Reuters з сайту newsfeed.time.com, Reuters, Reuters з сайту runyweb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів