Мішель Обама одягла сукню за $35, а у Тимошенко є за $28

14 березня 2011, 10:51

Дружина президента США Барака Обами Мішель вразила телеглядачів своїм гардеробом. На одному з популярних теле-шоу перша леді Америки вбралася у сукню, вартість якої становить трохи менше 35 доларів. Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко запевняє, що теж так могла б.

Ще в лютому у студії "Today Show" на каналі NBC Мішель Обама з‘явилася у сукні демократичної марки H&M вартістю 34,95 доларів, пише "People".

При цьому перша леді, яка ніколи не приховувала свою любов до яскравих кольорів в одязі, обрала чорно-білу гаму.

Втім, місіс Обама додала до недорогої суконьки кілька власних штрихів. Зокрема, йдеться про яскравий широкий помаранчевий пасок і яскраво-жовті туфлі.

Хоча для Мішель досить звичні сукні-безрукавки, до цього чорно-білорго плаття її стиліст зумисно додав рукави. Оригінальну версію сукні H&M - без рукавів - наразі можна знайти у точках роздрібної торгівлі.

Нагадаємо, Мішель Обаму часто хвалять за її демократичне ставлення до моди й відчуття стилю. Перша леді США запросто може поєднати доробки висококласних дизайнерів із одягом з шопінг-молів, скажімо, з чимось від J. Crew.

Нагадаємо, українські видні дами обирають все ж імениті й елітні марки. Скажімо, важко уявити в дешевій сукні любительку Chanel, заступницю глави адміністрації президента Ганну Герман, або прихильницю Louis Vuitton екс-прем‘єра Юлію Тимошенко.

До слова, у своєму Twitter Юлія Володимирівна, на питання, чи змогла б вона зробити так, як Мішель (вбратися у недорогу сукню), відповіла:

"Можу. Є навіть за $28 (нікому не кажи:), але мистецтво жінки в тому, щоб воно виглядало на мільйон. Пам'ятаєш, як з намистом?"

До речі, дружина нинішнього прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона, Саманта Кемерон у 2009-му році слухала промову свого чоловіка на партійній конференції у сукні від Marks and Spencer за 65 фунтів стерлінгів ($105,73), пише "The Sundey Times".

Водночас сам Девід Кемерон, на той час лідер Консервативної партії Великобританії, був одягнений у костюм, який експерти оцінили у £ 3500 ($5693,08). Втім, за інформацією з центрального офісу, політик заплатив за нього тільки 1185 фунтів ($1927,52)

Фото NBC з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів