Сара Пейлін реготала над видертим серцем

24 листопада 2010, 10:13
Колишній губернатор американського штату Аляска Сара Пейлін розлютила захисників тварин. 46-річний політик холоднокровно позувала перед камерами з риб'ячим серцем, що продовжувало битися у неї на долоні.

Полювання на палтуса було показано в одному з випусків однойменного реаліті-шоу "Аляска Сари Пейлін". У ньому взяли участь сама Сара та її старша донька Брістоль, повідомляє "TMZ".

Глядачі мали змогу спостерігати, як жіночки власноруч забивають на смерть рибу, як це зазвичай роблять рибалки.

Сара Пейлін вміє виривати серця з риб

"Викликає огиду повна відсутність у Сари Пейлін співчуття, що демонструє це відео про вбивство", - заявили представники організації "На захист тварин".

"Найнеприємнішим є те, що вона, здається, насолоджується тим, що спричиняє страждання інших створінь. Коли вони сміються над серцем, що б'ється в Брістоль на долоні, стає очевидною їхня нечутливість до царства тварин", - оголосила група активістів.


Коментуючи цей сюжет, речник організації "Alaska Charter Association", яка виступає на захист любительської ловлі палтуса, запевнив, що техніка забивання риби насправді є гуманною, оскільки зводить до мінімуму страждання здобичи.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів