На честь Медведєва назвали дитину

28 липня 2011, 12:21

В Омську новонароджену дівчинку назвали на честь президента Росії Дмитра Медведєва - Медміа, із наголосом на останній склад.

Незвичайне ім'я днями було зареєстровано у міському відділенні РАЦС, повідомляє видання "Омскпресс".

Своє ім‘я крихітна росіянка отримала через політичні симпатії рідних батьків до нинішнього президента Росії, який нещодавно ледь не почавив джипом натовп людей.

"Медведєв перший по-справжньому ліберальний демократичний президент Росії", - вважає фанат російського президента і батько дитини Сергій.


"Ми довго думали, як назвати нашу доньку. Був би син, дали б йому ім'я Дмитро. Зрештою, спробували скоротити "Медведєв Дмитро Анатолійович" до абревіатури і вийшло дуже гарне жіноче ім'я", - цитує слова батька дівчинки сайт "Новосибирск-News".

Дожилися: Медведєв став демократичним, а на його честь обзивають дітей

При цьому, батьки дитини імені Медведєва не хочуть думати наперед, як поставиться до їх задуму дочка і як позначиться таке ім'я на її житті.

Як нагадує "Газета.ру", традиція називати дітей іменами-абревіатурами виникла за радянських часів.

Тоді у країні з'явилися Маелси ("Маркс, Энгельс, Ленин, Сталин"), Ремсі ("революция, электрификация, мировой социализм"), Валтерперженки ("Валентина Терешкова — первая женщина-космонавт"), Даздраперма ("Да здравствует первое мая").

Виходить, радянські традиції почали відроджуватися. Відомо, що росіяни вже називали дітей ім'ям Влапунал ("Владимир Путин — наш лидер"), а тепер і Медміа (абревіатура від "Медведев Дмитрий Анатольевич").

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів