Валуєв став героєм дитячої фантастики

28 липня 2011, 16:02

Боксер Микола Валуєв зіграв у дитячому фільмі-казці.

Про це пише "Комсомольськая правда".

У жовтні на екрани Росії вийде кінокартина для дітей "Старовинний годинник". Одну з ролей у стрічці зіграв екс-чемпіон світу з боксу Микола Валуєв.

За сюжетом, декілька хлопців під час літніх канікул знаходять чарівний годинник, який виконує заповітні бажання. Один з героїв на ім'я Саня мріяв потрапити до школи боксу свого кумира Валуєва. Він повернув коліщатко годинника і опинився на тренуванні. У результаті зустріч з боксером круто змінила долю хлопчика.


Валуєв знову зіграв у кіно

Продюсер і режисер фільму Олена Борисова не очікувала, що Валуєв з легкістю погодиться взяти участь в зйомках. Причому, за її словами, спортсмен відмовився від гонорару за роль.

"Ми дуже вдячні Миколі, що він відгукнувся на нашу пропозицію. Просили приділити нам години дві-три, але він як справжній професіонал залишився на майданчику на цілий день", - каже режисерка.

"Діти були вражені тим, як він з ними працював. Хлопчик, який зіграв головну роль, ніколи не займався боксом, але наприкінці знімального дня став справжнім бійцем. І, по-моєму, насправді захотів стати боксером. Миколай - приголомшливий спортсмен, актор і людина. Ми всі від нього у захваті і закохані в нього ", - запевняє жінка.

До речі, для петербурзького спортсмена це вже далеко не перша роль у кіно. До цього Валуєв уже встиг знятися в чотирьох стрічках. Причому не лише у бойовиках. Є в його фільмографії і німецька кінокомедія під назвою "Сім гномів".

Фото "Комсомольськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів