"ВВ" з феноменом горця їде у Сибір

10 серпня 2011, 10:29

Популярний український гурт "Воплі Відоплясова" вперше їде в тур по Сибіру і Далекому Сходу.

"ВВ" готується до продовження серії спеціальних концертів на честь свого 25-річчя. У жовтні гурт планує показати своє ювілейне шоу на Уралі, в Сибіру і на Далекому Сході. Також восени мають пройти виступи в Казахстані та Білорусі.

"У Сибір і на Далекий Схід ми до цього приїжджали всього кілька разів і то фрагментарно. Тож це наш перший повноцінний тур по цих регіонах, і ми неодмінно хочемо підкорити серця сибіряків і особливо сибірячок, донести до них позитивний заряд українського рок-н-ролу ", - каже лідер" ВВ "Олег Скрипка, повідомляє агентство Ethnoza Musique.

Як відомо, "Воплі Відоплясова" були засновані у 1986-му році у Києві. Позаду в них 25 років і тисячі концертів, але вони як і раніше у формі.


"Гадаю, це феномен горця і бажання завжди бути в бою. Важливо бути цілеспрямованими і триматися один за одного", - пояснює лідер "ВВ".

"Зрозуміло, що в особливі сентименти ми вже не вдаємося, але коли тур, сольні концерти, я бачу, як у музикантів перед виступом загоряються очі, з'являється вогник. Для мене це контрольна сигнальна лампочка, що ми займається правильною справою", - каже Скрипка .

"Взагалі, "ВВ" більшою мірою концертна команда. Ми розуміємо, що студія - це важливо, що потрібно фіксувати там матеріал, але головне для колективу - це концерти. Вони не дають застоюватися крові і дозволяють отримати зворотній зв'язок", - упевнений Олег.

Як вважає Скрипка, "Воплі Відоплясова" продовжують свою фазу розвитку.

"Світ швидко змінюється і весь час почуваєшся якимось музикантом-початківцем. Ми починали за СРСР, потім жили у Франції, потім повернулися, і це вже був зовсім інший шоу-бізнес, а сьогодні знову все по-іншому", - каже Скрипка.

"Зараз зустріч з глядачем відбувається в Інтернеті й на концерті. У якомусь сенсі це повернення музичної індустрії до витоків - розмова відверто, без іміджевих прикрас. Або ти можеш зацікавити публіку, або ні. І мені це подобається", - зізнається фронтмен "ВВ".

Як повідомляється, розпочатий навесні гастрольний тур зі спеціальною ювілейною програмою триватиме більше року. Він охопить всі країни і континенти, де живуть прихильники "ВВ".

Фото надані агентством Ethnoza Musique

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів