Боярській загрожує безпліддя?

14 серпня 2011, 14:34

Дочка Михайла Боярського, актриса Ліза Боярська має проблеми зі здоров‘ям, але не втрачає надії завагітніти.

Цю інформацію виданню "Собеседник" підтвердила мати акторки Лариса Луппіан.

Останнім часом Ліза Боярська регулярно з'являється в одній престижній пітерській клініці. Лікарі цього закладу допомагають своїм клієнткам не лише позбутися багатьох проблем у царині жіночого здоров'я, але й успішно вирішують проблеми репродукції, пише видання.

"У Лізи справді проблеми по жіночій частині. Вона вже досить давно обстежується в клініці "Північно-західний центр", але лікування поки результатів не принесло", - сказала у телефонному коментарі мати Лізи Лариса Луппіан.


"Я не знаю, який діагноз поставили дочці лікарі. Вона мені казала, що у неї проблеми з циклом. А ще лікарі незадоволені її аналізом крові. Вони змушують доньку здавати його знову", - додала жінка.

Матвєєв і Боярська зіграли пару і на екрані - у фільмі "Не скажу"

На запитання журналіста "Невже Ліза не може завагітніти?" мати Боярської сказала:

"Відповім так: поки дочка не у положенні. Я чекаю не дочекаюся того дня, коли Ліза подарує мені онука чи онучку. Впевнена, вона буде прекрасною мамою, а Максим - турботливим батьком. Але поки вони про дітей лише мріють. Я молю Бога, щоб донечка вилікувалася і стала мамою. Зараз це її найзаповітніша мрія".

Як відомо, рік тому Ліза Боярська вийшла заміж за зірку фільму "Стиляги" Максима Матвєєва. За деякий час після свята Ліза заявила, що мріє про велику і дружню сім‘ю.

Сьогодні Матвєєв постійно перебуває коло Лізи, зазначає видання. Він супроводжує її на процедури.

До речі, мати Лізи обурено спростовує чутки про те, що незабаром цей шлюб розпадеться – мовляв, у молодят вже не все гаразд між собою і вони буцімто роз‘їхалися.

"Це все дурниці! Ліза щаслива з Максимом. Не вірте цим пліткам! Він дуже дбає про неї. Максим для доньки - справжня підтримка і опора", - запевнила Луппіан.

Нагадаємо, роман між Максимом та Лізою, за чутками, розпочався ще у серпні 2009-о року. Заради Боярської Матвєєв навіть розлучився зі своєю першою дружиною театральною акторкою Яною Сексте, яка працювала у відомій "Табакерці".

Матвєєв і Боярська тихенько розписалися 28-го липня 2010-го року. Гулянку влаштували того ж дня увечері.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів