Бейонсе хоче зосередитись на дітях

18 серпня 2011, 12:32

Схоже, для співачки Бейонсе Ноулз настає час, коли вона буде готова проміняти сцену на сімейне вогнище та дітлахів. На думку зірки, гарувати щосили повинні тінейджери, а не жінки її віку.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Коли ти молода – 18 чи 19 – у тебе є енергія та драйв. Це якраз час для того, щоб працювати так завзято, як лише можеш", - говорить Бейонсе.

"Тепер я – жінка, та, оскільки я (досі) викладалася по повній, можу зосередитися на своєму шлюбі. Можу вирішити, що хочу мати дітей. Можу стати матір'ю, такою, як я хочу, та цілком присвятити себе моїм дітям", - каже 29-річна співачка.


Не так давно Бейонсе влаштувала собі дев'ятимісячну "перерву" від гастролей, протягом якої навіть не записувала нових пісень.

"То було чудово – побути дружиною, подорожувати з ним (із чоловіком, репером Jay-Z)", - зізнається вона.

"Я зробила це задля своєї душевної рівноваги, мого життя, моїх стосунків, мого племінника, мого чоловіка, моєї сестри та моїх друзів. Я заслужила на те, щоби дати собі час зосередитися на речах поза виступами, зйомками та записуванням (музики)", - каже Бейонсе.

Імовірно, гостру потребу в душевній рівновазі зірка відчула після доволі неприємної історії з її батьком. Як відомо, Бейонсе звільнила Метью Ноулза з посади свого менеджера після того, як його звинуватили у привласненні доччиних грошей.

Нагадаємо, минулої осені з'явилися чутки про те, що темношкіра співачка перебуває при надії. Проте мама зірки категорично запевнила, що Бейонсе ще не вагітна.

Фото Reuters з сайту The Straits Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів