Могилевська оголосила себе холостячкою

23 серпня 2011, 17:37

Співачка Наталя Могилевська заявила, що їй набридли "дурні" розслідування обставин особистого життя, і "прояснила" ситуацію.

"Офіційно стосунків на сьогоднішній день у мене ні з ким немає. Щойно я вирішу, що ставлюся до когось серйозно, я вам неодмінно повідомлю", - заявила Могилевська у своєму Live Journal.

Крім того, у своєму блозі Наташа пояснила, хто є хто в її оточенні:

"Олег Воронович - музичний продюсер компанії "Talant" і просто мій друг, Анна Вєтрова - мій концертний директор і директор компанії, ми виросли в одному районі, моя подруга. Раду Поклітару - мій колега по журі і тепер новий веселий друг, з яким я іноді фліртую..."

Могилевська у ЖЖ зізналася, що фліртує з Поклітару

Також співачка уточнила роль у її житті Єгора Долініна, з яким у неї був роман.

"Єгор Долінін - сподіваюся, що людина в моєму житті назавжди й у нас дійсно дуже теплі стосунки, як і мають бути в людей, які були близькі так довго", - додала Могилевська.

Як відомо, 21-го серпня Наташа повернулася відпустки на південному узбережжі Франції.

"Повернулася засмаглою відпочилою і, звичайно, з новими ідеями, оскільки побувала на кількох хороших виставках і концертах, та й взагалі це місце мене надихає", - пише Могилевська у своєму ЖЖ.

"Оскільки поїздка була не запланованою довелося призупинити ненадовго роботу над усіма новими проектами і тепер доведеться працювати вдвічі швидше, щоб потішити вас восени новими піснями та ще новим дечим", - заінтригувала вона.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів