Екс-лідер "Oasis" судиться з братом

23 серпня 2011, 10:57

Колишній вокаліст гурту "Oasis" і чинний фронтмен "Beady Eye" Ліам Галлахер подав до суду на свого старшого брата Ноеля Галлахера, пише "The Sun".

У позові молодшого з братів Галлахерів йдеться, що причиною звернення до суду стали брехливі зауваження, які пролунали з вуст Ноеля.

Зокрема, Ліама обурили нещодавні заяви старшого брата про те, що в 2009-му році "Oasis" відмовилися від виступу на фестивалі в Ессексі через похмілля молодшого Галлахера.

Окрім цього Ноель якось виступив з коментарями з приводу розпаду "Oasis": і заявив, що однією з причин припинення існування групи стало бажання його брата влаштувати в рамках турне рекламу його лінії одягу.


Зауваження з приводу похмілля Ліама і вимоги рекламувати одяг на концертах були зроблені Ноелем Галлахером в рамках прес-конференції, що відбулася в липні 2011-го року.

І от зараз молодший з братів-музикантів вирішив притягнути родича до відповіді через суд.

Брати Галлахери сваритимуться у суді

У позові Ліама Галлахера вказується, що Ноель поступив нечесно і заплямував професійну репутацію брата.

"У мене не було іншого виходу окрім як подати на нього до суду ", - зауважив Галлахер-молодший.

За словами Ліама, справжньою причиною скасування виступу "Oasis" на фестивалі в 2009-му році стало не похмілля, а реальне захворювання.

"Лікар діагностував у мене ларингіт, і Ноель про це знав. Я не хотів розчаровувати шанувальників і не став виступати", - йдеться в юридичних паперах, підписаних Галлахером-молодшим.

Що стосується власної лінії одягу, то Ліам стверджує, що між ним і учасниками "Oasis" не було жодної домовленості про його рекламу в рамках турне.

"Я звик до того, що Ноель говорив про мене всяке, я і сам відпускав на його адресу різні зауваження. Але те, що він сказав зараз, виходить за межі жарту і кидає тінь на мій професіоналізм ", - зазначено в позові.

Ліам Галлахер не вимагєа від брата грошової компенсації, а лише хоче отримати публічні вибачення.

Нагадаємо, брати Галлахери не спілкуються один з одним з моменту розпаду спільного гурту "Oasis" у 2009-му році.

Фото "Reuters" з theatlanticwire.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів