Оробець з НУ-НС похвалилася дочками. ФОТО

25 серпня 2011, 16:59

Депутатка від НУ-НС Леся Оробець вперше показала свою молодшу дочку Еріку. Фотографії малечі Леся вивісила на своїй сторінці у Live Journal.

Нагадаємо, 25-го серпня 2010-го року Оробець народила доньку, яку назвала Ерікою. Старшу доньку депутатки звуть простіше - Софія.

Депутатка Оробець вперше показала молодшу дочку Еріку

У своєму ЖЖ Оробець також поділилася радощами:

"Об’єктивно більше часу знаходжу для малечі. А вони це відчувають і дуже радують. У першу чергу, селф-детермінізмом (= здатністю самостійно робити свій вибір щодо будь-чого). Тобто вольовим характером. Це коли я можу безліч разів вмовляти, просити, спокушати і надихати. Але врешті-решт вони виберуть свій шлях"


"А моя величезна мука – мати в цей момент мужність не скористатися силою батьківського авторитету. І відділити банальне істеричне виколочування з мене різних благ "мультиків/стрибків на батуті/шоколодку (Соня називає її "кошолатка") від справжніх рішень молодої особистості", - додала Оробець.

Леся вчиться бути мамою самостійних дітей. На фото Оробець з бабусею

Приміром, Леся пишається рішенням її старшої доньки Соні не доїдати все з тарілки.

"Погодьтеся, оце злощасне "доїж і залиш чисту тарілку" коштує красивої фігури тепер цілим поколінням українок", - пояснила вона.

"У Соньки, наприклад, проявляється абсолютно "нетабуретковий" характер. Тобто, вона все розуміє, знає всі правильні відповіді. Але відповідає саме тоді, коли це дійсно необхідно, а не коли батьки вирішили «похизуватися» її досягненнями. Тобто, не тягне її на табуретці виступати :)", - додала депутатка.

Старша донька Оробець Соня більше схожа на свого тата

Також Оробець зізналася, що цього літа майже регулярно займається спортом:

"Що ще? Я таки втрималася завдяки моєму брату Оресту – практично щоранку займаюсь спортом. Це справді круто. Вставати зі сходом сонця :) Втім, дощову погоду я почала цінувати ще більше – законний привід відкосити. У цьому, напевне, і проявляється свобода :)".

Фото Live Journal Оробець

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів