Екс Ріанни допік сусідів та порушив закон?

26 серпня 2011, 10:38

Через погані стосунки з сусідами у співака Кріса Брауна можуть знову виникнути проблеми з законом. Власники будинку, де мешкає артист, збираються офіційно довести, що він порушив умови свого випробувального терміну.

Про скарги сусідів Брауна в четвер судові повідомив слідчий, пише "TMZ".

Зокрема, репер має погану звичку лишати своє авто в місцях, відведених для паркування водіїв із обмеженими можливостями. В його помешканні в будь-який час гримить музика. Також Крісові закидають вандалізм.

Поводячись таким чином, співак порушує закон – а це суперечить умовам його випробувального терміну.


Колишній коханець Ріанни знову влип

Адвокат Брауна з цими звинуваченнями категорично не погодився. Основного скаржника він охарактеризував як "несповна розуму", а свого клієнта він назвав жертвою.

Як запевнив юрист, винні менеджери будинку, припустилися помилки під час маркування паркомісць. Численні штрафи, яких нахапав артист за неправильне паркування, він сподівається оскаржити та повернути Крісові вже сплачені ним 15 тисяч доларів, пише "Radar Online".

Нагадаємо, у 2009-му році, за побиття співачки Ріанни репера засудили до 6 місяців громадських робіт та п'ятирічного випробувального терміну. До лютого 2011-го Брауну також категорично заборонялося спілкуватися з його жертвою.

Фото AP з сайту The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів