Путін роздягнувся під час офіційної поїздки. ФОТО

26 серпня 2011, 12:14

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін отримав травму плеча і вирішив обстежитися у ході офіційної поїздки до Смоленська.

Про це пише "Life News".

На ранковому тренуванні Путін отримав травму правого плеча. Тож, відвідуючи смоленську обласну клінічну лікарню, екс-президент Росії попросив лікарів його оглянути.

Допомогу високопоставленому пацієнтові надавали найкращі медики установи - заступник головного лікаря з лікувальної частини Георгій Хомченков і заслужений травматолог Росії Віктор Петроченко.


Путін докувиркався на татамі

"Мене запросив головний лікар, сказав, що Володимиру Володимировичу потрібна медична допомога. На щастя, травма виявилася несерйозною: звичайне розтягнення, яке часто трапляється у спортсменів", - стримано розповів Петроченко.

Травматолог зробив прем'єру аплікаційне знеболювання і наклав мазь. Його колега перев'язав забите плече.

"Розмовляти особливо не було коли. Володимир Володимирович розповів, як отримав травму. Виявилось, що він зробив невдале перекидання на татамі. Більше нічого обговорити і не встигли. Вся процедура зайняла близько 10 хвилин", - запевнив лікар.

Також медик додав, що Путін перебуває у чудовій фізичній формі.

"Він абсолютно здоровий. А про розтягнення за пару днів забуде. Він дуже стійко переніс ретельний огляд. Незважаючи на те що плече боліло, навіть не подавав виду", - похвалив чиновника травматолог.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів