Періс Хілтон стане сусідкою Кличка у Києві

29 серпня 2011, 13:49

Організатори конкурсу краси "Міс Україна-2011" уточнили список зірок, яких обіцяють привезти в Україну.

Родзинками журі конкурсу стануть Періс Хілтон, "Міс Росія-2009" і Володимир Кличко.

Так стверджує прес-служба нацкомітету "Міс Україна" та Міжнародної меценатської організації TOP Ukraine Олександра Онищенка.

Як повідомлялося раніше, 11-го вересня о 19:00 у Києві відбудеться фінал конкурсу краси "Міс Україна". XXI-ша церемонія нагородження пройде у столичному палаці "Україна".


Як стверджують організатори конкурсу, членами журі цього року стануть: голлівудська розбишака і світська левиця Періс Хілтон, "Міс Росія-2009" Софія Рудьєва, відомі футболісти француз Крістіан Карамбе, болгарин Хрісто Стоїчков та Рууд Гулліт з Нідерландів. А на десерт - у журі всі побачать вітчизняного боксера Володимира Кличка.

Ведучими церемонії мають стати український виконавець Іван Дорн та найрозкутіша зірка російсько-українських таблоїдів Ксенія Собчак.

Церемонію нагородження супроводжуватиме розважальна програма за участю таких зірок шоу-бізнесу, як Крейґ Девід, Інуса Дауда, Тіматі, тощо.

Вручати заповітну корону переможниці конкурсу буде "Міс Світу-2003" Розана Девідсон, дочка відомого ірландського музиканта Кріса де Бурґа.

За звання "Міс Україна" цього року змагатимуться 26 учасниць з усіх областей України.

А дівчина, якій дістанеться корона головної міски, представлятиме Україну в Лондоні на конкурсі "Міс Світу" у листопаді цього року.

Як відомо, раніше у компанію Собчак анонсували Михайла Галустяна, а у журі очікували на американського актора Біллі Зейна, футболіста - француза Крісті Лалі Карамбе та іспанця Кіко Нарваеса. Окрім того, були натяки на можливий приїзд в Україну футболістів Кріштіану Роналдо і Зінедіна Зідана.

Нагадаємо, торік Періс вже чекали в Україні на конкурс Онищенка, однак напередодні поїздки Хілтон зловили на наркотиках.

Як писав ТаблоID, звання "Міс Україна-2010" носить одеситка Катерина Захарченко, які закидали як протекцію "підрахуя" Сергія Ківалова, так і зв'язок із Онищенком, який торік придбав конкурс.

Фото організаторів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів