Шайя Лабефа випхали з вечірки за сварку?

30 серпня 2011, 10:18

Кіноактор Шайя Лабеф, погулявши днями на вечірці в лос-анджелеському клубі, пішов звідти раніше, ніж планував. Подейкують, зірку "Трансформерів" силоміць вивела звідти охорона, через сварку з іншим відвідувачем.

Про пригоди зірки "Трансформерів" оповідає "The New York Post".

Інцидент стався під час вечірки на честь відкриття нічного клубу "The Box". За твердженням свідків, "опонентом" Лабефа був приятель рокера Мерліна Менсона.

Невідомо, що не поділили чоловіки, проте друг співака кинувся через стіл на Шайя. На щастя, охорона зреагувала швидко та не дала розпочатися бійці.


"Двоє охоронців вивели Шайя надвір, притримуючи його руками за потилицю. Його дівчина, Каролін Фо, була явно засмучена та побігла сходами за ними", - каже очевидець.

"Надворі він упав на огорожу. Лаючись, він підвівся та втік", - додає інформатор.

Зірка "Трансформерів" знову бешкетував?

Попри те, що ту сцену бачило чимало людей, речник Лабефа, найрентабельнішого голлівудського актора 2009-го року, запевнив, що актор пішов із клубу з власної волі, й жодної сварки не було.

"Він дійсно пішов із клубу раніше, ніж планував… Він прийшов подивитися на виступ одного з гуртів, що брали участь у презентації, та пішов, коли вони закінчили… Те, що він виходив із кімнати, повної людей, було, вочевидь, невірно витлумачено", - сказав представник зірки.

Нагадаємо, в лютому Лабефа вивели в наручниках з іншого розважального закладу. Причиною стала бійка з іншим відвідувачем. У 2007-му ж році актора заарештували після того, як він відмовився виходити з аптеки.

Фото AP з сайту The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів