Сара Джессіка Паркер позбавила охоронця роботи та дружини?

31 серпня 2011, 13:29

Зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер спричинила сварку охоронця Большого театра з дружиною. Тепер чоловікові загрожує ще й звільнення з роботи.

Як повідомляє "Твой День", неприємний інцидент стався під час відвідування акторкою Большого театра у Москві.

Начальник зміни у театрі Олег Донцов вирішив особисто провести для Паркер екскурсію. Схвильований близькістю зірки, чоловік зовсім втратив голову.

Апогеєм спілкування голлівудської кінозірки та російського охоронця став поцілунок. Донцов не зміг стримати емоції, і тепер за це розплачується.


"Я так зрадів, що доля подарувала мені таку нагоду, що забув про роботу й про все на світі", - пояснив свої дії охоронець.

Проте чоловік визнає, що така поведінка не є припустимою. "По суті, це службовий злочин", - зізнається він.

Охоронець так тулився до зірки "Сексу у великому місті", що вона могла б і занепокоїтися

Крім того, що через свій легковажний вчинок Донцов може позбутися роботи, він ще й втратив довіру дружини. Адже поки охоронець розважав Паркер, на нього вдома чекала благовірна.

Тепер керівництво театру вирішує питання профпридатності Донцова, а дружина взагалі не хоче бачити "зрадника".

До речі, самій Сарі Джессіці Паркер поцілунок із охоронцем, схоже, прийшовся до смаку.

"Я й гадки не мала, що люди тут такі веселі. Мої прихильники часто мене обіймають, дякуючи за фото чи автограф, проте такого ставлення до себе я ніколи ще не відчувала", - прокоментувала акторка.

Нагадаємо, днями Сара Джессіка Паркер вперше відвідала Москву. У Росії зірка представила свій новий фільм та прогулялася по взуттєвих бутіках.

Фото "Твоего Дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів