Лобода пересилала дочці молоко літаком

31 серпня 2011, 17:57

Епатажна матуся Свєта Лобода примудряється поєднувати роботу з вихованням маленької доньки Єви. А коли співачка була в Італії, то передавала малій грудне молоко літаком.

Про це пише "E-motion".

Як раніше повідомлялося, Лобода не так давно відпочивала у Римі, де була без крихітки-дочки.

А оскільки маленька Євангеліна і досі перебуває на грудному вигодовуванні, то Свєті доводилося викручуватися.


"Мені потрібно було передати грудне молоко літаком. Рейс затримали у Парижі, ми по телефону намагалися зробити все можливе, щоб молоко не зіпсувалося", - розповіла про прикрий інцидент Лобода.

"Загалом, я дуже намучилася з цього приводу, але вважаю, що найважливіше, щоб дитина споживала грудне молоко. Моя мала харчуватиметься молоком доти, доки я можу її цим забезпечити", - нагадала Світлана.

За словами співачки, вона та її цивільний чоловік Андрій Цар достатньо часу проводять із донькою.

"...Знаєте, багато мам, які працюють в офісах, приходять на роботу кожного дня і бачать дитину лише на вихідних. У мене ж навпаки – у будні дні я з малою, а на вихідні я їду на роботу. Можу сказати, я достатньо часу проводжу з нею", - зауважила Свєта.

До того ж виховувати маленьку Єву Світлані допомагають родичі та няня. А коли мала трохи підросте, співачка братиме її з собою на гастролі.

Нагадаємо, екс-"Віа Гра", Світлана Лобода та її директор і танцівник Андрій Цар стали батьками 9-го квітня цього року. Свєта швидко повернула форму після пологів та продовжує працювати.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів