Гібсон врятував свої мільйони від Григор'євої

1 вересня 2011, 13:30

Американський актор Мел Гібсон та його російська екс-коханка Оксана Григор'єва нарешті вирішили у суді фінансове питання свого скандального розлучення.

Про це повідомляє "TMZ".

Замість очікуваних мільйонів Григор'єва отримала лише 750 тисяч доларів.

Журналісти дістали копію оригіналу рішення 2010-го року про те, що Оксана має отримати від Мела 15 мільйонів доларів. Проте Григор'єва відступилася від своїх вимог через те, що, мовляв, Гібсон є небезпечним для їхньої 2-річної дочки.


Росіянка сказала, що не хоче несанкціонованих контактів колишнього бойфренда з їхньою донькою.

Але, як повідомили інформатори, реальна причина відступу Григор'євою полягає в тому, що вона збиралася вимагати набагато більше. Жінка стверджувала, що Гібсон її бив. Тому вона і сподівалася отримати більше грошей за свої страждання.

Григор'єва отримала від Гібсона лише 750 тисяч доларів, замість 15 мільйонів

Проте, за іронією долі, замість 15-ти мільйонів доларів, Оксана отримає тільки 750 тисяч. Крім того, Мелу дозволено будь-коли відвідувати дочку. Цей факт особливо вразив Григор'єву.

Cуд постановив, що актор має утримувати доньку Люсію та оплачувати будинок, який він подарував Оксані. Також, якщо помешканню буде потрібен якийсь ремонт, Мел має заплатити за нього до 5 тисяч доларів.

Після того, як дочці Гібсона виповниться 18 років, маєток можна буде продати. До того ж суддя Пітер Ліхтман заборонив обом батькам будь-які висловлення щодо їх стосунків.

Нагадаємо, минулого тижня один з найвпливовіших акторів Голлівуду Мел Гібсон та його екс-подружка росіянка Оксана Григор'єва досягли узгодження юридичних питань стосовно розлучення.

Також зауважимо, що весною минулого року Гібсону був винесений вирок за побиття Григор'євої. За це актор протягом трьох років перебуватиме під наглядом правоохоронних органів.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів