Берлусконі залатив сутенерам 500 тисяч євро за мовчання?

2 вересня 2011, 15:35

У Неаполі заарештували бізнесмена Джампаоло Тарантіні, який нібито постачав прем'єр-міністру Італії Сільвіо Берлусконі повій та вимагав за мовчання 500 тисяч євро.

Паралельно з цим до рук поліції потрапив запис телефонної розмови, де Берлусконі називав Італію "гівняною країною", до якої у нього відраза, пише "The Guardian".

Бізнесмен Джампаоло Тарантіні стверджує, що два роки тому постачав 30 дівчат до маєтку Сільвіо Берлусконі. Бізнесмен розповів поліцейським, що щонайменше шестеро знайдених ними дівчат залишилися ночувати у прем'єра.

Коли ж на початку цього року розгорівся скандал навколо вечірок у маєтку Берлусконі, Тарантіні вирішив підзаробити. Бізнесмен разом із дружиною Анджелою Девенуто попросив у прем'єра щонайменше 500 тисяч євро за мовчання.


Мовляв, свідчення Тарантіні навряд чи б допомогли у секс-справі Берлусконі. Радше, навпаки - додали б олії у вогонь.

До слова, Сільвіо Берлусконі не заперечує, що дійсно заплатив Тарантіні гроші. Однак політик зазначає, що зробив це добровільно.

Окрім єдиноразової суми, Тарантіні також одержував щомісячні виплати від особистого секретаря прем'єр-міністра.

Справа Берлусконі набирає обертів

Наразі правоохоронці ведуть розслідування у цій справі. Попередньо Тарантіні з дружиною звинувачують у вимаганні грошей у Берлусконі.

Разом із цим поліція має на руках ще один скандальний «козир» проти Берлусконі - запис телефонної розмови політика з італійським репортером Вальтером Лавітола 13-го липня цього року.

У бесіді з журналістом Берлусконі був незадоволений розслідуванням своє справи і пообіцяв залишити «гівняну» Італію:

"Вони (правоохоронці) можуть покласти підслуховуючі пристрої, де їм заманеться. Вони можуть використовувати мої телефонні дзвінки. Я не дамся мати себе. Через кілька місяців я піду і займуся власним довбаним бізнесом. Я поїду з цієї гівняної країни, від якої мене вже нудить».

Нагадаємо, наразі прем'єр-міністр Італії перебуває під слідством. Скандального політика підозрюють у зловживанні службовим становищем та користуванні послугами неповнолітніх повій.

Фото "Reuters" з сайту thestar.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів