Джолі вигнала Пітта з дому за інтрижку з асистенткою?

2 вересня 2011, 17:13

Подейкують, в акторки Анджеліна Джолі з’явилася 25-річна суперниця. На зйомках фільму "Світова війна Z" Бред Пітт проводить забагато часу зі своєю асистенткою на ім’я Лара Марсден.

Приревнувавши, Джолі начебто навіть випхала коханого з дому.

Про це пише "The Showbiz Spy" із посиланням на американське видання "Star".

"Бред проводить багато часу з Ларою, коли він не знімається. Лара дбає про Бреда, пильнує, чи в нього все гаразд, і дістає все, що йому потрібно. Вона навіть приносить чай до його шикарного білого семиметрового трейлера між сценами", - розповідає джерело.


"Коли Лара відвідує трейлер Бреда сама, можна чути смішки й реготіння членів команди", - додають інформатори видання.

Анджеліна висловила Бреду своє ставлення до його стосунків із Ларою ще кілька місяців тому.

Дізнавшись про те, що він усе одно фліртує з асистенткою, Джолі знавісніла.

"Анджеліна була така засмучена, що навіть випхала Бреда з їхнього будинку, волаючи: "Пішов геть!" – свідчить співрозмовник видання.

"Вона галасувала, погрожуючи спакувати речі та забрати дітей. Тепер вона майже не розмовляє з ним", - додає співрозмовник видання.

Нагадаємо, на початку літа ходили чутки про те, що Пітт хоче нарешті одружитися з Джолі. Втім, нещодавно сама Анджеліна цю інформацію спростувала.

Подейкують, на весіллі батьків наполягають шестеро дітей однієї з найкрасивіших пар Голлівуду. Актори в черговий раз буцімто планували одружитися цього вересня.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів