Пугачова чекає запрошення в політику від справжнього мужика

6 вересня 2011, 14:49

Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова готова піти в російську політику, щойно її покличе лідер партії "Правое дело" Михайло Прохоров. Він, на думку артистки, "справжній мужик" та хороша людина, бо виріс на її піснях.

Про це співачка розповіла "Комсомольской правде" під час перебування в Ялті на музичному фестивалі, який сама й організувала.

"Останніми роками я не стежу за всім цим. Одні й ті самі імена в політиці, все як у шоу-бізнесі. Нещодавно зовсім знову зацікавилася. І то лише тому, що нарешті з'явився справжній мужик, який готовий робити щось для країни. Я зараз говорю про Михайла Прохорова", - каже Пугачова.

Алла Борисівна зауважила, що давно знайома з олігархом та політиком Михайлом Прохоровим і наголошує на його порядності.


"...Я взагалі впевнена, що Прохоров за визначенням не може бути поганою людиною - він виріс на моїх піснях", - переконує Примадонна.

Якби Прохорову знадобився б піарник, він міг би спокійно наймати Пугачову. Так Примадонна ледь не божиться, що "Міша" заробив всі гроші своєю працею і ніколи ж не крав.

Також "жінка, яка співає" навіть готова допомагати Прохорову, якщо буде нагода.

"Я йому дуже довіряю і якщо чимось могла б йому допомогти, то, звичайно ж, допомогла б. У країні час вже щось змінювати", - каже вона.

Втім, Пугачова сумнівається, чи вистачить їй здібностей, аби стати політиком, хоча й готова спробувати.

"Якщо покличе, піду. Розумієш, політика справа тонка, тут особливий мозок треба мати", - зізнається Алла Борисівна.

Зауважимо, що в Ялті російська зірка була не одна. Її супроводжував гуморист Максим Галкін. За словами очевидців, Примадонна чудово виглядала та сяяла від щастя.

Нагадаємо, нещодавно прокотилися чутки, що 62-річна Алла Пугачова та 35-річний Максим Галкін нарешті офіційно розписалися після 10 років стосунків. Одначе Примадонна спростувала це, сказавши, що розчарована в інституті шлюбу, та що печатка для неї неважлива.

Фото "NewsMusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів