Пугачова вийшла заміж за Галкіна?

8 серпня 2011, 14:18

62-річна співачка Алла Пугачова і 35-річний гуморист Максим Галкін офіційно розписалися.

Церемонія відбулася кілька днів тому в Москві, стверджує "Сегодня" з посиланням на джерело у московському оточенні Галкіна.

"Алла і Максим хотіли зробити це ще у квітні, під день народження Філіпа Кіркорова. Але тоді щось не склалося, тож стосунки зареєстрували лише зараз", - цитує слова джерела газета.

В оточенні Пугачової інформацію про весілля Примадонни з Галкіним не підтвердили, але і не спростували.


"Я уявлення не маю, розписалися вони чи ні. Найближчим часом Алла не буде робити жодних офіційних заяв з цього приводу", - сказала газеті директор співачки Олена Чупракова.

За чутками з московського оточення Алли Борисівни, чималу роль у рішенні укласти шлюб зіграли фінанси.

Пугачову з Галкіним об'єднали фінанси

"Алла більшу частину грошей вклала у маєток Максима, а це ж величезне будівництво. Плюс у них є ще спільний бізнес, спільні грошові вкладення. Тому їх розпис - це було цілком очікувано, адже фінансова сторона їхніх взаємин не те щоб змушує, але припускає зробити їх сімейними. Тож, можна сказати, на розпис Аллу спонукав сімейний бізнес ", - сказав московський інформатор видання.

Як нагадує газета, маєток Максима Галкіна у селі Грязь під Звенигородом коштував кілька мільйонів доларів. Ця величезна шестиповерхова будівля з червоної цегли, оброблена мармуром, обійшлося гумористу в 10 мільйонів євро. На внутрішню обробку було витрачено ще 30 мільйонів.

До речі, Алла Борисівна у маєток до Максима переїхала наприкінці липня.

Як відомо пара Галкін-Пугачова разом уже майже десять років.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів