Lady Gaga гасала голяка і береже дешеві шузи

7 вересня 2011, 15:50

Епатажна співачка Lady Gaga зізналася, що малою бігала гола. Зірка розповіла, як експериментує з образами, як підтримує фізичну форму та яку пару дешевого взуття зберігає багато років.

В інтерв’ю журналу "Harper's Bazaar" співачка говорила про зв’язок між штучністю сценічного образу та природністю її душі.

Шокувати людей "свободою духу" Lady Gaga, виявляється, вміла ще змалку.

"Навіть коли я була дитиною, то зазвичай гасала гола, доводячи до сказу мою няньку", - пригадала артистка.


Для загалу не секрет, що поп-зірка Леді Гага любить епатувати публіку химерними вбраннями. Вона співпрацювала з найвідомішими кутюр’є світу, такими як Мюглер та Александр МакКвін, та навіть не цуралася костюмів із м'яса.

Леді Гага любить епатувати публіку химерними вбраннями

Свою ж нещодавню появу в кліпі майже без одягу та мейкапу зірка не розцінює як відступ від свого звичного стилю.

"Я не розглядаю це як щось "природне". Гадаю, ця штучність – це нова реальність. Тут радше йдеться про те, щоби бути до глибини душі чесним та щирим у тому, що ти робиш. Хай на мені буде багато макіяжу чи не буде зовсім – все одно всередині я та сама людина", - запевняє Gaga.

Різні образи, які зірка "надягає" на себе, значною мірою залежать від її настрою в цей день. Навіть на тій обкладинці журналу, де Lady Gaga має природній вигляд, насправді природність вона удає.

"Там ідея, що все це природно, але ж все це постановка, щоби все виглядало природно. Це теж вигадка. Просто мої вигадки різні. Мене часто запитують про мою штучність, але хіба мода ґрунтується на думці, що ми можемо втілити свою фантазію?" - ділиться Леді Гага.

"Я намагаюсь не зосереджуватися на тому, що від мене очікують люди. Я думаю, що в моїх стосунках з публікою чудове те, що вони очікують від мене чогось неочікуваного ", - зізнається зірка.

Леді Гага: "Так, це я. Жодних підборів, бебі"

Попри свою любов до дизайнерського вбрання, королева епатажу багато років зберігає пару улюблену взуття вартістю лише в 25 доларів. Варто їй лише глянути на нього – й вона чує ревище фанів та баси.

Тримати своє тіло у формі зірці допомагає робота. Іще вона займається йогою та бігом, а також правильно харчується. У вільний час співачка полюбляє читати. У серпні ж, відпочиваючи в Мексиці, вона відкрила для себе серфінг.

Відповідь на запитання, де ж справжня Стефані Джерманотта (так насправді звати артистку), ймовірно, слід шукати у її Twitter. Нещодавно вона розмістила там своє фото з підписом: "Так, це я. Жодних підборів, бебі".

Фото Twitter Lady Gaga, а також фото Reuters з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів