Пеніс Міка Джаггера приніс премію музиканту "The Rolling Stones"

7 вересня 2011, 19:25

Актори Бредлі Купер та Х’ю Лорі і гурт "U2" отримали головні нагороди премії "Людина Року", засновником якої є британське видання "GQ".

Урочиста церемонія відбулася в вівторок у залі Лондонської королівської опери, повідомляє "The Sun Daily".

Зірка обох частин "Похмілля в Лас-Вегасі", колишній хлопець Рене Зельвегер Бредлі Купер переміг у номінації "Міжнародна людина року".

Бредлі Купер став "Міжнародною людиною року".Фото Reuters з сайту The International Business Times

Виконавця ролі саркастичного доктора Хауса в однойменному серіалі, Х'ю Лорі, вшанували на за акторство – він був визнаний "Музикантом року".


Х'ю Лорі - "Музикант року". Фото Reuters з сайту The International Business Times

"Гуртом року" стали ірландці з команди "U2". Рокерів вшанували за найкасовіше світове турне всіх часів та за виступ на фестивалі у Гластонбері. То був перший фестивальний виступ у повному складі за 25 років існування гурту.

Лідер "U2" Боно розповів, що після турне під назвою "360 градусів" відвідав Францію, а потім повернувся до рідної Ірландії відпочивати та вигулювати свого пса.

"Це дворняга, і вона дуже сильна тварина. Вона потягла нас (із дружиною) по вулицях, і якесь маля закричало: "Це ви вигулюєте собаку, чи вона вигулює вас, Боно?" Я відчув, що я удома", – розповів співак.

Серед володарів головних нагород премії "Людина року" опиналася й довгонога супермодель Лара Стоун, яка стала "Жінкою року".

"Актором року" було названо Бенедікта Камбербетча, який прославився виконанням ролі Шерлока Холмса у новітньому серіалі за романом Артура Конан Дойля.

Бенедікт Камбербетч став популярним після ролі відомого нишпорки Шерлока Холмса. Кадр з фільму з сайту sherdog.net

Легендарна британська команда "Duran Duran" отримала премію за життєві досягнення.

Рокер з гурту "The Rolling Stones" Кіт Річардс став "Письменником року" завдяки мемуарам, де згадується крихітний пеніс Міка Джаггера.

Американський модельєр Томмі Хілфігер переміг у номінації "Дизайнер року".

Також премію отримали політик Джордж Осборн , нова зірка гольфу Рорі Макілрой та сольний виконавець Тайні Темпа.

Нагадаємо, днями журнал "Vanity Fair" оголосив рейтинг найвпливовіших людей світу. Співачка Lady Gaga стала єдиною зі своїх колег-жінок, яка опинилася у цьому списку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів