Білик образилася за вагітність і оголосила бойкот

8 вересня 2011, 16:22

Співачка Ірина Білик оголосила журналістам бойкот.

Про це повідомляє прес-служба агентства Mamamusic.

"Бойкот" – казатиме співачка Ірина Білик у відповідь на будь-які запитання журналістів. Цей "жах" триватиме цілий місяць, доки представники ЗМІ не усвідомлять своєї "провини".

Білик не цурається жодної можливості нагадати про свою дорогоцінну персону. Ось і цього разу вона зробила цілу подію навколо себе.


Як повідомляється, співачку обурили чутки про її вагітність, підкріплені нібито відфотошопленими знімками. Фотографії, на яких у Ірини випинається живіт, були зроблені під час репетиції на фестивалі Crimea Music Fest у Ялті.

Ці два фото були надані прес-службою Mamamusic на доказ того, що Білик роблять товстішою за допомогою фотошопу

А ось фото "стрункої Білик" більшого розміру у виконанні фотографа Анатолія Степанова

Крім того, що зірка заперечує новину про саму вагітність, вона ще й переймається своєю далеко не стрункою фігурою на фото. При цьому Білик звинувачує представників мас-медіа у бажанні збагатитися за рахунок брехні про зірок.

"Я хочу, щоб вся країна знала, що артистів використовують! Нашим глядачам забивають голову неправдою, змушують вірити у небилиці, спекулюють на загальнолюдських поняттях і почуттях - коханні, дітях!" - обурюється Білик.

Білик на тій самій репетиції у Ялті. Фото Анатолія Степанова "E-motion"

Артистка запевняє, що вона лише хоче "спокійно працювати та робити музику". Втім, нібито доброзичлива та лояльна до журналістів співачка частенько виробляє якісь дивні речі.

Так, рік тому вона неадекватно відреагувала на запитання журналістки про гонорар, який отримала за участь в агіт-турі за Юлію Тимошенко. Білик вихопила у журналістки мікрофон та розтрощила його.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів