"Дика Роза" їде до Трускавця

9 вересня 2011, 13:24

Зірка мексиканських серіалів "Дика Роза" та "Багаті теж плачуть" Вероніка Кастро відвідає фестиваль у Трускавці.

ІІ Міжнародний кінофестиваль "Корона Карпат" проходитиме з 10 по 17 листопада. Як повідомив "Українські новини" гендиректор фестивалю Ігор Карпін, подія обіцяє бути суперзірковою.

Серед запрошених гостей: відомі актори Гоша Куценко, Олександр Домогаров, Дмитро Пєвцов, Івар Калниньш, Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Ада Роговцева, композитор Раймонд Паулс, тощо.

"Ну, й найголовніше – пообіцяла приїхати Вероніка Кастро з Мексики. Одна з наших співробітниць колись давно була у неї перекладачем, залишилися контакти. Зателефонували – й вона погодилася", - розповіла "Комсомольській правді" генпродюсер фестивалю Теодозія Микитка.


"Дика Роза" Вероніка Кастро їде в Україну

Як повідомили організатори фестивалю, наразі ведуться переговори стосовно райдеру Кастро. На Галичині зірка мильних опер пробуде тиждень - з 11-го по 17-е листопада.

Для Вероніки та інших зірок організатори фестивалю планують влаштувати дводенну поїздку в Карпати, екскурсію Трускавцем та Львовом.

Також спочатку підтвердив свою присутність на фестивалі польський режисер Єжи Гофман. Проте, за останньою інформацію, автор фільму "Вогнем і мечем" скоріше за все не приїде.

Запрошували до Трускавця і Наталію Орейро. Втім, вагітна зірка серіалу "Дикий Ангел" відмовила.

Від решти гостей організатори чекають на підтвердження до 1-го жовтня.

Нагадаємо, мексиканська акторка Вероніка Кастро відома ролями у серіалах, що були дуже популярними у пострадянських країнах наприкінці 20-го століття.

Фото з "Комсомольської правди" та consumer-club

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів